Bette Box joulukuu 2017





Joulukuun Bettebox tuntui melko painavalta ja täyden oloiselta. Katsotaanpa, mitä se piti sisällään:


 

Wau millainen kasa tuotteita! Jo ensisilmäyksellä huomasin, että tämän kuun boksi on arvoltaan reilusti yli 15,90€, jonka pitkäaikaisena tilaajana maksan boksista. Nykyisin uusille tilaajille boksi maksaa 18,90€, tämäkin summa ylittyi reilusti jo yhden tuotteen arvolla. Se juju, miksi boksi voi olla eri hintainen eri henkilöillä, johtuu siitä, että Bettebox ei nosta vanhojen tilaajien hintoja, vaikka boksin hinta uusille tilaajille kallistuisi. Näin suuri määrä tuotteita on vaikea saada laatikossa näkyviin, joten tässä vielä ilman boksia:






Lumene Lähde Arctic Dew Tehokosteuttava seerumi


Seerumi sisältää päivittäisen annoksen pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Kosteuttaa ihoa, ja häivyttää hienojen juonteiden sekä ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 24,90e/30ml.

Tämä tuote siis jo yksistään on arvokkaampi kuin mitä boksista maksetaan, jei! En ole vielä kokeillut tätä seerumia, vaikka kaupassa olen jo useamman kerran ollut lähellä ostaa. Mieluinen tuote siis!


Real Techniques Miracle Complexion Sponge meikkisieni

Monikäyttöisen 3-in-1 -meikkisienen ainutlaatuinen muoto ja koostumus tekevät meikistä virheettömän tasaisen. Meikkisientä voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. Töpöttele meikki kasvoille sienen avulla saadaksesi tasaisen pinnan. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 10,90e/kpl.


Hmm. Meikkisientä en ole oikein ikinä oppinut käyttämään meikkaamisessa, olen vannoutunut sormin töpöttelijä. Hypetettyä Beautyblenderiä kokeilin aikani, mutta totesin että se syö niin paljon meikkivoidetta itseensä, jotta jatkan sormin. Lisäksi meikkisienten peseminen on itselleni kiireisiin aamuihin turhan aikaavievää. Tälle annan kuitenkin mahdollisuuden jonakin kiireettömämpänä aamuna.

Sally Hansen Miracle Gel Kynsilakkaduo

"Kaksivaiheiseen geelilakkaukseen tarvitsee vain värilakan ja päällyslakan. Värilakkojen patentoitu koostumus reagoi päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa, ilman UV-/led-lamppua. Lopputuloksena on kauniit kiiltävät kynnet jopa 14 päivää. Duo on valittu voittajaksi Nielsenin Breakthrough Innovation Awards 2016 -kilpailussa. Saatavilla tavarataloista, K-Citymarketeista ja Ego by YA -myymälöistä. Ovh. noin 25e/2x14,7ml."

No tämähän pitää laittaa testiin! Kynsilakat tahtovat kestää minulla nättinä vain päivän-pari, jonka jälkeen alkavat lohkeilla. Sävynä minulle tuli 479 Wine Stock, osassa bokseista on ollut myös kauniin vaaleanpunaisia lakkoja. Tämmöinen setti olisi varmasti myös hyvä lahja lakkailua harrastavalle ystävälle.

Maybeauty The Incredible Face Mask kasvonaamio

Peel-off -kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokosesi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä tehden ihosta puhtaamman ja raikkaamman. Tuote on dermatologisesti testattu sekä cruelty-free. Saatavilla netistä osoitteesta maybeauty.fi. Ovh. noin 25e/8x10ml.


Tätä naamiota olen itseasiassa kokeillut aiemminkin Glitz&Glam-blogin julkaisun perusteella. Minulla on aika todella tiukassa mustapäät, joten en kokenut että naamio olisi ollut minun iholleni riittävän tehokas, mutta kyllä tällä ylimääräiset naamakarvat ainakin irtoaa :D Kannattaa siis varoa levittämästä kulmakarvoihin tai ohimoiden haituville.



Avene Xeracalm A.D Cleansing oil puhdistusöljy sekä kosteusvoide



Kosteuttava apu ihon päivittäiseen hygieniaan. Hajusteeton ja saippuaton geelimäinen koostumus on erittäin hyvin siedetty ja hellävarainen. Saatavilla vain apteekeista. Ovh. noin 22,90e/400ml." (puhdistusöljy)


Koko perheelle sopiva, täysin säilöntäaineeton, kosteuttava ja ravitseva sekä ihon kutinaa rauhoittava tuote sopii päivittäiseen ihonhoitoon. Saatavilla vain apteekeista. Ovh. noin 22,90e/200ml." (kosteusvoide)

Pidän näytekokoisista tuotteista, mutta voide on jo niin pienessä tuubissa, ettei siitä oikein saa tuntumaa. Sellaisina päivinä joina olen meikannut, teen iholle kaksoispuhdistuksen, johon hyvä ensimmäinen vaihe on puhdistusöljy.

Lisäksi bonustuotteina boksista tulivat Police Legend-tuoksunäyte ja Jordanin Easy Clean Flosser-hammaslankain. Hajuvesissä pienet näyteputkilot on jees, koska niistä saa hyvän kuvan jo pienelläkin määrällä. Hammaslankaimelle on kyllä käyttöä! Tällä lankaimella on hyvä pitkä varsi, jolla yltää lankaamaan takimmaistenkin hampaiden välistä ja ohuen ohut lanka, jonka ei pitäisi jäädä jumiin ahtaampiinkaan väleihin. Peukut tälle! Lisäksi pitkäaikaistilaajia muistettiin Dermosilin Lip & Cheek colourilla (arvo 4,90€).


Kokonaisarviona mielestäni ihan huippu boksi! Olen joidenkin boksien jälkeen ajatellut jopa lopettavani tilauksen, mutta tämä boksi oli kyllä todella mieleinen. Mitä te olitte mieltä?

 

Kommentit

  1. Tämä oli tosi hyvä boxi. Toivottavasti jatkavat samaa rataa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Oli kyllä ehdottomasti hintansa arvoinen boksi. Kiva kun kävit blogissani, sait kunnian olla ensimmäinen kommentoija :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

IT Your Skin But Better CC+ Cream

Dermosilin kevätuutuuksia

Luottotuotteeni Dermosililtä