Bette box helmikuu 2018



Vaihdettuani toimitustavan SmartPostista paikallisen ruokakaupan noutopisteelle sain helmikuun boksin tällä kertaa nopeasti, jee!






Boksi oli tällä kertaa melko painava, 759 grammaa. Ensisilmäykseltä boksi vaikutti melko täydeltä, isokokoisia tuotteita oli muutama mukana ja lisäksi muutamia pienempiä.




Tällainen pläjäys tällä kertaa.




Herbina Gloss & Shine Kosteuttava Shampoo

"Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja tekee niistä terveen sekä luonnollisen näköiset. Saat tehokkaasti hiuksiisi lisää kiiltoa ja kosteutta. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös Herbina Gloss & Shine -hoitoainetta, silloin lopputuloksena on ihanan kiiltävät hiukset. Anna miellyttävän tuoksun hivellä aistejasi. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. (Ovh. n. 3,00 € / 200ml)"


Hmm.. Shampoiden suhteen olen aika tarkka mitä päähäni laitan, koska hiuspohjani rasvoittuu todella nopeasti. Yleensä kosteuttavat shampoot eivät ole hiuspohjalleni niitä parhaita, mutta testataan kuitenkin. Tuoksu shampoossa on melko makea, tästä tulee hassusti mieleen joku kurkkupastilli..? Kiva kuitenkin, että boksista tulee kotimaisia tuotteita!




Marc Anthony Macadamia Oil Hoitoaine

"Kosteuttavia öljyjä sisältävä hoitoaine korjaa ja vahvistaa kuivia, elottomia ja vaurioituneita hiuksia tyvestä latvaan lisäten upean luonnollisen kiillon ja pehmeän lopputuloksen. Hiukset tuntuvat kimmoisilta ja ravituilta. Hoitoaineen sulfaatiton koostumus pitää hiusvärin kirkkaana ja selvittää hiukset kauttaaltaan vain muutamassa minuutissa. Saatavana KICKS-myymälöistä ja verkkokaupasta www.kicks.fi. (Ovh. n. 13,90 € / 250ml)"

Shampoiden lisäksi olen aika vaativa hoitsikoiden suhteen, koska vaikka hiuspohjani vaatiikin kunnon pesutehoa ja raikastusta, pörröinen hiuslaatuni kaipaa hoitoa ja silotusta. Marc Anthony on itselleni täysin vieras merkki, innolla testaan! Tuoksu tuotteessa on miellyttävä. Tämä oli vaihtoehtoinen tuote, osassa bokseista on ollut Arganöljy -hoitoaine samalta merkiltä. 






Bio2You Ravitseva 24H Tyrnivoide Pantenolilla

"Nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva hoitovoide antaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan iholle. Tyrniä ja pantenolia sisältävä voide hoitaa ja uudistaa ihoa. Se parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa pH:ta ja muuttaa kuivan ja hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Iho kukenee säilyttämään sille annetun kosteuden ja pystyy paremmin suojautumaan ulkoisilta, ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä. Saatavilla Life-myymälöistä. (Ovh. n. 29,70 € / 50 ml pumppupullo)"

Voide on melko miedon tuoksuista ja hyvin levittyvää. Loistavaa, että normaalisti tuote on pumppupullossa, niistä tykkään hygieniasyistä enemmän. Tämän merkin tuotteita en ole myöskään aiemmin kokeillut, testiin siis! 




Lumene Harmonia Turvenaamio

"Pohjoista pakurikääpää sisältävästä turvenaamiostamme puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja palauttaa iholle nopeasti sen luonnollisen tasapainon. Syväpuhdistava naamio kirkastaa kasvojen ihoa, samalla kun sen sisältämät tärkeät biomineraalit - sinkki, kupari ja magnesium - rauhoittavat ihoa tehden siitä pehmeämmän, kuulaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää 98% luonnollisia raaka-aineita. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. (Ohv. n. 24,90 € / 75 ml)"

Onpa mukava päästä kokeilemaan Harmonia-sarjan tuotetta, kaupassa olenkin näitä ihastellut! Boksissa tuli 15 ml näytekoko, jolla jo mukavasti testaa, onko naamio hyvä omalle iholle vai ei. Tuote levitetään iholle 5-10 minuutin ajaksi ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. 


Yrttisen tuoksuisen naamion koostumus oli sopivan notkeaa siveltimellä levitykseen. Vaikka kasvojeni iho on paksu ja kestävä, tuntee naamion tuoman viilentävän kihelmöivän tunteen melko pian. Tunne ei kuitenkaan ole epämukavan tuntuinen, en sitten tiedä kuinka herkkä iho reagoisi?






RFSU Sense me Oh Yes! Stimuloiva Intiimigeeli

"Stimuloiva vesipohjainen geeli lisää naisen nautintoa. Hellävaraisen tuotteen sisältämät L-arginiini, ornitiini ja brasialainen ginseng voivat vilkastuttaa verenkiertoa, ja siten lisätä naisen nautintoa ja tuntoherkkyyttä. Geeliä sivellän varovasti intiimialueelle ja sen vaikutus alkaa yleensä 15 minuutin kuluessa. Gynekologisesti testattu. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, apteekeista ja verkkokaupoista. (Ohv. n. 9,90 € / 7,5g)

Nooh, jätetään tästä se tuotearvio tekemättä. En ole oikein innostunut yleensäkään näistä RSFU:n tuotteista, joita bokseissa on ollut, mutta onneksi nämä ovat monesti olleet minikokoisia.




Carmex Classic Huulivoide

"Palkittu klassikkohuulivoide, joka on ollut myynnissä jo 80 vuotta. Carmexin ainutlaatuinen koostumus hoitaa kuivia ja halkeivelia huulia nopeasti ja tehokkaasti sekä antaa pitkäkestoisen kosteuttavan suojan. Huulivoiteen sisältämä lanoliini auttaa huulten ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa. Kamferi ja mentoli antavat huulille miellyttävän viilentävä tunteen. Saatavilla päivittäistavarakaupoista. (Ovh. n. 2,55 € / 7,5g)"

Näitä minulla oli jo ennestään aiemmista bokseista tulleena. Suosin enemmän puikkomallisia huulirasvoja, pitkäkyntisenä huulirasvojen kaivelu ei vaan nappaa. Aikaisemmasta boksista tullut Carmex on ollut yöpöydällä hätävara-huulirasvana. Näitä yleensä jaksan käyttää niin kauan, kun voin suoraan hinkuttaa tätä huuliini purkista kaivelematta sormilla, sen jälkeen loput jää miehelleni, joka tyytyväisenä käyttää huulirasvat loppuun.




Lisäksi boksista löytyi Mentosin makeankirpeät Sour Fruits-uutusmakeisia sekä näytteet Lumene Harmonia-sarjan seerumista ja kosteusvoiteesta. Mentosit ovat itse asiassa yksiä lempikarkeistani, kirpeät karkit eivät. Jännä nähdä, miten näiden kanssa käy :)


Kokonaisarviona boksi ei ollut parhaimmistoa, mutta ei se ollut huonoimmastakaan päästä. Uskoisin, että kaikkia tuotteita tulee ainakin testattua. Kivointa boksissa oli se, että sieltä löytyi tuotteita merkeiltä, joita en ole vielä aiemmin kokeillut, sekä Lumenen Harmonia-sarjan tuote.

Mikä oli teidän suosikkituote?

Kommentit

  1. Mä tykästyin tohon Lumenen naamioon ja Bio2You:n kasvovoiteeseen :) Tää oli mun mielestä oikein hyvä boksi, vaikkei ihan parhaimmistoa ollutkaan! Mä siirryin myös muutama kuukausi sitten SmartPost toimituksesta ihan lähipostiin ja toi oli ehkä paras päätös ikinä. SmartPostin kanssa sai aina odotella ties miten pitkään, että se oma boksi tulee, mutta nykyään saan boksit todella nopeasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että tykkäsit boksista :) SmartPost olisi kyllä palveluna ihan näppärä, jos vaan ne lokerot eivät olisi aina niin täynnä, että boksin saanti viivästyy. Mutta meidän onneksi sen saa tilattua muullakin toimitustavalla :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

IT Your Skin But Better CC+ Cream

Dermosilin kevätuutuuksia

Luottotuotteeni Dermosililtä